2011. április 9., szombat

Gomba leves



Hozzávalók:
-Gomba
-Répa
-Hagyma
-fél paradicsom
-fél paprika
-Petrezselyem
-Liszt
-Só
-Bors
-pirospaprika
-Búzadara
A megtisztított kockára vágott vöröshagymát olajon üvegesre dinsztelem kockázott paradicsomot és paprikát teszek bele ezután megszórom egy pici lisztel, pirospaprikával ez lesz a rántás így külön nem kell belerakom a felkarikázott répát és felaprított gombát fűszerezem és mikor megpuhult benne a zöldség elkészítem a grízgombócokat 1 tojáshoz 3 evőkanál búza darát keverek + felaprított petrezselymet és a forrásba lévő levesbe szaggatom kiskanál segítségével. Akkor lesz jó a grízgombóc ha feljönnek a leves tetejére fedő alatt hagyom még egy kicsit őket hagy puhuljon és tálalásra kész :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...