Teki torta:
Hozzávalók:
- 8tojásos piskóta (26cm formában)
-25dkg túró
-1cs zselatin fix
-1cs vaníliás cukor
- 80gr porcukor
-450-500ml tejszín
gyümölcsök a dízsitéshez ízlés szerint.
Elkészítése:
A piskótát kihűlés után 3 részre vágtam és egy kőr szaggatóval kivágtam.
Egy nagy fém tálkát de bármilyen tálka lehet kibéleltem folpackkal és ezeket a kőr piskóta karikákat megkentem krémmel és bele halmoztam + gyümölcs réteget is tettem bele.
Egy éjszakára hűtőbe tettem és másnap még 100-200ml tejszínt felvertem és még a tetejére kentem és kivivel feldíszitettem.
A fejét és a lábait egy fogpiszkáló segítségével oda tetem a szeme mazsola.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése